Vil du være med til at skabe Danmarks nye iværksætteravis sammen med DK’s sejeste hunløve? 

Har du interesse for iværksætteri, og kan du formidle den gode historie? Kan du arbejde i en dynamisk og foranderlig hverdag? Ønsker du at arbejde i et kreativt miljø med højt til loftet og fokus på udvikling og kvalitet?  

Så har vi praktikpladsen til dig. Freeway lancerer i 2020 Danmarks nye iværksætteravis under det allerede eksisterende Avisen.dk. Vores mission er at være et webmedie, der bringer nyheder og historier om det danske samfund og iværksætteri tættere på den almene dansker for i sidste ende at skabe større indbyrdes forståelse, synergi og sammenhængskraft i Danmark. 

Vi søger derfor to dygtige praktikanter til Avisen.dk med hovedsæde i Viborg i efteråret 2020. Praktikperioden skal minimum være 3 måneder. 

Om praktikstillingen 

Som praktikant på vores avis kommer du til at indgå som en del af teamet på Avisen.dk, der tæller en redaktionschef, 3 -4 freelancere, Mia og Morten Wagner, udviklere m.fl. Du skal referere til vores driftsdirektør Anne Stampe Olesen.  

Du får ansvar, og hvis du tager initiativ, så får du meget ansvar. Vi har god erfaring med praktikanter, og flere har efterfølgende fået fast job.  

Du vil samtidig blive en del af Freeways åbne miljø med en uformel tone og en flad struktur, hvor vi sætter pris på innovation og lever af at realisere gode idéer – herunder vores udviklerhold, marketingteam, kundeservice og bogholderiet.  

Dine opgaver lyder som følger:  

• Bidrage til udviklingen af Danmarks nye iværksætteravis 

• Udarbejdelse af journalistisk stof og casehistorier om dansk iværksætteri  

• …og meget meget mere 

Lidt om dig 

Du har interesse i og forståelse for iværksætteri og kan formidle det via skrift. Du vil blive hjulpet med den journalistiske formidling fra vores journalister, men du skal selv være opsøgende og producerende.  

Du brænder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer i et dynamisk miljø. Du har god energi og er omstillingsparat. Du tager initiativ og er nysgerrig på digital marketing og forretningsudvikling. 

Om Freeway-koncernen: 

Freeway startede med hjertebarnet Dating.dk i 1998, og i dag ejer vi helt eller delvist omkring 35 (primært) internetbaserede forretninger. Læs mere her

Stillingen kan være en ulønnet studiepraktikplads eller en delvist betalt stilling.  

Lyder det spændende? 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt driftsdirektør Anne Stampe Olesen, Anne@freeway.dk tlf. 60671518.