Vi leder efter en dygtig, selvstændig og passioneret app-udvikler til Freeway. Freeway koncernen er i rivende udvikling med mange spændende projekter i pipelinen, og vi søger derfor endnu en specialist til udviklerteamet.

Din vigtigste opgave bliver nyudvikling og vedligehold af apps til både iOS og Android på tværs af koncernens selskaber. Du skal løfte det eksisterende niveau og drive udviklingen fremadrettet i en organisation med store ambitioner for fremtiden.

Jobbet

Du vil komme til at stå for udvikling, vedligeholdelse og drift af apps for en række af koncernens virksomheder. I samarbejde med udviklingsteamet, designere og marketing får du rig mulighed for at udvikle nye projekter og features med fokus på brugervenlighed og performance.

Vi forventer at du har arbejdet med app-udvikling før, på både iOS og Android og kan starte med at kode fra dag 1.

Der er ikke slutbrugerkontakt i stillingen, men du har tæt samarbejde med udviklere, projektteams og kundeservice. Du vil i starten blive tilknyttet en anden udvikler, som vil introducere dig til vores organisation og systemer, og herefter vil du få dine egne projekter i takt med, at du bliver fortrolig med det.

Din profil

Der kan være flere tilgange til jobbet, men du har højst sandsynligt en videregående uddannelse som datamatiker, datalog, ingeniør eller lignende. I dit arbejde er du grundig og disciplineret, du har en god forretningsforståelse samt en pragmatisk tilgang til udvikling, som giver en fornuftig balance mellem produktivitet og perfektionisme. Du er datadrevet og har en naturlig interesse i hvordan dine apps performer, både teknisk og forretningsmæssigt.

Som person er du ambitiøs, målrettet, initiativrig og formår at komme med forslag og idéer til gode løsninger. Du kan være selvkørende og opsøgende uden at gå i stå med dine opgaver.

Du har en naturlig interesse i, og lyst til at arbejde med, apps og har kendskab til React Native og gerne andre cross-platform teknologier som fx Xamarin og Cordova. Erfaring med platform-native udvikling er et plus.

Vi tilbyder

Vi består af et ambitiøst og fagligt kompetent team, der har stor erfaring med den nyeste udvikling på feltet. Filosofien er at holde udviklingsteamet i en overskuelig størrelse, så hver enkelt medarbejder har stor mulighed for at præge udviklingen og sikre optimal vidensdeling.

Jobbet er et fuldtidsjob, og vi tilbyder selvfølgelig en konkurrencedygtig løn afhængig af din erfaring og dit uddannelsesniveau.

Du vil komme til at arbejde på Freeways hovedkontor i Viborg, med mulighed for hjemmearbejde efter aftale. På kontoret sidder vi i alt cirka 25 m/k fordelt i udvikling, marketing og økonomi. Vi har en lav gennemsnitsalder, en flad og dynamisk organisation og en uformel omgangstone.

Vi sørger hver dag for hjemmelavet frokost og snacks i verdensklasse, kolde drikkevarer og varm kaffe. Vi har det sjovt mens vi udvikler os, udvikler koncernens virksomheder og skaber resultater for Freeway.

Ansøgningsfrist

Snarest muligt. Vi vil løbende kalde relevante kandidater til samtale og ansætter når vi har den rigtige.

Øvrige oplysninger

Send din ansøgning og CV til Niels Thrane på niels@freeway.dk, der også gerne besvarer spørgsmål på tlf. 2078 6868.

Vi er ikke interesseret i

Konsulenter, rekrutteringsbureauer, oversøisk arbejde med videre. Kort sagt skal du kun skrive hvis du selv er interesseret i jobbet.

Om Freeway

Freeway-koncernen ejer og driver over 30 forskellige web-baserede virksomheder og er bl.a. kendt for Dating.dk, Freepay.dk, Plusbog.dk, Lejebolig.dk, Betterstudents.dk, Avisen.dk, Roomservice.dk, Salesstyling.dk og mange flere. Vi har de seneste år investeret i nye virksomheder via bl.a. Løvens Hule på DR1 samtidig med at vi konstant udvikler nye forretningsmodeller internt.