Vi leder efter en datadrevet og passioneret marketingninja, med kærlighed for e-mail marketing og sociale medier, der er klar til at tage ansvar og skabe resultater og have mange bolde i luften.

Arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgave vi være drift, optimering og udvikling af vores e-mail marketing og sociale medier, med mest fokus på den betalte del, på en række af Freeways virksomheder. Din vigtigste opgave bliver at skabe trafik og konverteringer på vores sites og være på forkant med trends og nye features. Af Freeways mange virksomheder kommer du primært til at arbejde med Plusbog, Room Service, Dating.dk og Freepay.

Vi benytter pt. Mailchimp til vores e-mails, men er på ingen måde gift med dem. De største sociale medier vi benytter, er Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat, men vi vil altid gerne teste nye kanaler.

Ansvarsområder:

  • Drift og vækst af vores paid social-kanaler
  • Drift og vækst af vores e-mail marketing setup
  • Indsamling af nye permissions
  • Evaluering og løbende optimering af CTR, CPC, CPA samt ROAS-mål – som du er med til at sætte, ud fra vores ROI og livstidsværdi på kunden.
  • Tracking, opfølgning og rapportering af resultater via udvalgte KPI’er
  • Løbende vidensdeling til hele organisationen omkring e-mails og SoMe.
  • Det forventes også at du har en holdning til landingssiden, da den naturligt påvirker dit arbejde
  • Rådgivning i e-mail og SoMe arbejdet for alle koncernens brands
  • …og meget mere. Du er eksperten!

Vi leder efter

Vi leder efter en selvstændig og initiativrig profil med 3-5 års hands-on erfaring med optimering af betalt marketing på Facebook/Instagram og/eller e-mail marketing. Vi forventer ikke at du har hands-on erfaring med begge dele, men som minimum en af kanalerne. Vi har 2 dygtige grafikere i huset, men det er en stor fordel hvis du selv kan lave lidt grafisk materiale til dine medier. Det vigtigste er dog at du har et datadrevet mindset.

Erfaring med affiliate er et plus, men ikke et krav.

Du arbejder analytisk og er god til at prioritere og strukturere dit arbejde. Du stræber efter at blive den bedste indenfor dit felt – både personligt og fagligt. Vi forventer at du er sulten efter ny viden og nysgerrig på dine kampagners performance og splittests. Det er vigtigt, at du har et kommercielt mindset, når du løser dine opgaver, så vi sikrer synergien mellem e-mails / paid social og resten af forretningen, men fremfor alt er du datadrevet i alt hvad du laver.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job med stort ansvar, spændende udfordringer og mulighed for at udvikle sig. Du kommer til at indgå i et marketingteam bestående af 10 kollegaer med vidt forskellige baggrunde og ansvarsområder. Du rapporterer direkte til marketingchefen.

På kontoret, som er Freeways hovedkvarter i Viborg, sidder vi i alt ca. 25 mand som udover marketingteamet bl.a. består af en udviklingsafdeling og økonomiafdeling samt andre Freeway brands. Herudover har vi kollegaer og kontorer i København og Århus, som du helt naturligt også vil have kontakt med. Jobbet er et fuldtidsjob som er karakteriseret ved frihed under ansvar samt løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse snarest muligt.

Send dit CV og ansøgning til: thomas@freeway.dk

I selve ansøgningen må du gerne lægge vægt på de resultater du har skabt. Husk at mærke din e-mail ”Senior e-mail / paid social ekspert”. Der holdes løbende samtaler, hvorfor du opfordres til at sende din ansøgning snarest muligt, for at være sikker på at komme i betragtning.

Om Freeway:

Freeway-koncernen ejer og driver over 30 forskellige internet-baserede virksomheder og er bl.a. kendt for Dating.dk, Lejebolig.dk, Betterstudents.dk, Avisen.dk, Roomservice.dk, Salesstyling.dk og mange flere. Vi har de seneste år investeret i nye virksomheder via bl.a. Løvens Hule på DR1 samtidig med at vi konstant udvikler nye forretningsmodeller internt.

Vi har en lav gennemsnitsalder, en flad og dynamisk organisationsstruktur og en uformel omgangstone, stor frihed, gratis drikkevarer på kontoret samt en god frokostordning. Vi har det sjovt mens vi udvikler os og skaber resultater for Freeway.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Se mere på www.freeway.dk