Freeway ApS ejer og driver over 30 forskellige internetforretninger og er kendt fra de sidste to sæsoner af Løvens Hule på DR.

Er du fyldt med gode idéer? Synes du, digital marketing er spændende? Kan du skrive bedre end de fleste? Kan du arbejde i en dynamisk og foranderlig hverdag? Ønsker du at få stor indflydelse og prøve kræfter med det meste? Så har vi praktikpladsen til dig. Praktikstarten er hurtigst muligt eller i efteråret 2020. Praktikperioden skal minimum være 3 måneder.

Om praktikstillingen

Du vil komme til at arbejde med marketing for Freeway-koncernens brand Roomservice.dk.

Som praktikant bliver du en del af Roomservice-teamet, som sidder på et lille kontor i centrum af KBH, og dette vil være dit arbejdssted. Du kommer samtidig også til at indgå i Freeway-koncernens marketingteam, som sidder i Viborg. Du får ansvar, og hvis du tager initiativ, så får du meget ansvar. Vi har god erfaring med praktikanter, og flere har efterfølgende fået fast job. Stillingen er en ulønnet studiepraktikplads.

Du vil blive en del af et åbent miljø med en uformel tone og en flad struktur, hvor vi sætter pris på innovation og lever af at realisere gode idéer. Marketingsafdelingen består af 8 personer, og Roomservice-teamet består af 5 personer, som arbejder tæt sammen.

Vi tilpasser opgaverne til dine interesser og kompetencer. Nuværende og tidligere praktikanter har f.eks. fået ansvar for:

Content til SoMe (Facebook, Instagram) tekst og billede og evt. lidt video
Pressemeddelelser
E-mail marketing – nyhedsbreve og automation
Markeds- og konkurrentanalyser
Koordinering af online og offline kampagner
Ad hoc marketing-opgaver
Forskellige designopgaver
…og meget meget mere

Lidt om dig:

Du brænder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer i et dynamisk miljø. Du har god energi og er omstillingsparat. Du tager initiativ og er nysgerrig på digital marketing og forretningsudvikling.

Om Freeway-koncernen:

Freeway startede med hjertebarnet Dating.dk i 1998, og i dag ejer vi helt eller delvist omkring 35 (primært) internetbaserede forretninger. Læs mere på freeway.dk.

Lyder det spændende?

Hvis du har spørgsmål så kontakt Line Skafte Wilkens på tlf. 22489492 
Send dit CV og en ansøgning (meget gerne video) til LSK@freeway.dk.
Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi finder den rigtige kandidat.