Som et led i visionen om at skabe en endnu større sammenhængskraft og vidensdeling i Freeway-koncernen inviterede koncerndirektør Mia Wagner Freeways frontløbere på en begivenhedsrig tur til Spanien.

16. maj 2019

Søndag morgen lettede 13 frontpersoner fra virksomheder i Freeway-koncernen fra lufthavne rundt omkring i landet. Destinationen var koncernejer Morten Oliver Wagners villa i Spanien og et møde med den helt særlige Freeway-ånd.

Foran dem var tre begivenhedsrige dage med masser af læring, idégenerering og inspiration høvdingene imellem. Deltagerne deltog blandt andet i sessions om branding, mediehåndtering og strømlining af processer, og når den spanske sol gik ned bag bjergene, blev nye sociale bånd knyttet mellem medlemmerne af Freeway-familien. 

”Jeg tror på, vi i de her tre døgn har fået de nye godt introduceret til Freeway-ånden, som indebærer, at vi altid spiller hinanden bedre. Vi har fået skabt nye perspektiver, idéer og tiltag, der vil bringe stor vækst til hele Freeway i fremtiden”, siger koncerndirektør Mia Wagner. 

Med fire nye investeringer i forårets sæson af DR1-programmet Løvens Hule var Høvdingeturen en oplagt mulighed for at føre de nye iværksættere og mere erfarne direktører sammen og skabe et godt fundament for vidensdeling i koncernen. 

Og de nye medlemmer af koncernen tager masser af indtryk og ny viden med sig hjem i bagagen fra Spanien.

”Det er fantastisk, at man kunne samle så mange skarpe og inspirerende mennesker på ét sted. Indholdet i de planlagte workshops var spot on, og alle de input, vi fik på vores koncept, er uvurderlige,” siger Sofie Häfstrøm Nielsen direktør i Comeat, som Freeway investerede i i forbindelse med Løvens Hule.

Nu begynder bearbejdningen af oplevelserne og arbejdet med at implementere den nye viden og de nye erfaringer, de mange høvdinge med turen har fået adgang til.

Høvdingetræf
Freeway har eksisteret siden 1998. Koncernen har meget positiv erfaring med at samle de forskellige virksomheders direktører til såkaldte ’høvdingetræf’. Træffet i Spanien var det første under koncerndirektør Mia Wagner.