Vil du arbejde med et af Danmarks mest eksklusive take away brands? Har du drive og et højt energiniveau? Brænder du for B2B-salg? Kan du se dig selv være med til at udvikle og eksekvere en salgsstrategi målrettet virksomheder i København? 

Så har vi jobbet til dig.   

Room Service er i rivende udvikling, og vi søger derfor en fuldtids senior sælger til at udvide vores salg til B2B-kunder. 

Du vil få det daglige salgsansvar for take out-virksomheden Room Service med reference til direktøren. Du bliver en del af det samlede Room Service-kontor, som rummer ca. 15 deltidskoordinatorer og 3 fuldtidsansatte, der alle arbejder tæt sammen.  

Du kommer til at arbejde sammen med den øvrige stab, hvor din opgave bliver at udvikle og drive B2B-salg til firmakunder. Du vil indgå i et stærkt team på tværs af Freeway-koncernen med de bedste udviklere, en marketingafdeling, som kan understøtte alle former for online og offline marketing, en stærk ledelse, samt 35 søstervirksomheder til netværkssparring.  

Lidt om dig:   

Du er en ildsjæl, som motiveres af at skabe salg. Du kan udvikle nye tiltag og eksekvere på disse. Du har erfaring fra opsøgende salg, og du finder energi i at være en del af en virksomhed, som arbejder hurtigt, struktureret og anderledes.  

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være dedikeret til din salgsopgave samt have forståelse for samarbejde på tværs af faggrupper.   

Endvidere skal du have:   

  • Minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling med fokus på salg.  
  • Erfaring med planlægning af salgsstrategier.  
  • Erfaring med B2B-salg. 
  • Relevant uddannelse.   

Dine primære opgaver:    

  • Udvikling af salgsstrategi for Room Service
  • Eksekvering af B2B-salg.  
  • Koordinering af salgsarbejde.  
  • Administrativt salgsarbejde. 

Der kan forekomme weekend- og aftenarbejde.   

Øvrige oplysninger:   

Room Service er en del af Freeway-koncernen.  

Freeway-koncernen er bygget op af mange mindre virksomheder, og du vil derfor have et stærkt bagland til at støtte din strategi og hjælpe med udførslen af dine idéer. 

Du vil blive en del af et åbent miljø med en uformel tone og en flad struktur, hvor vi sætter pris på innovation og lever af at realisere gode idéer.  

Du vil komme til at sidde på vores hyggelige kontor på Nikolajgade i Indre København.   

Stillingen er på fuld tid, og vi aftaler løn efter dine kvalifikationer og dit erfaringsniveau.  

Kontakt kommerciel direktør for Freeway Anne Stampe Olesen på anne@freeway.dk for spørgsmål.  

Tiltrædelse efter aftale. Ansøgningen sendes til anne@freeway.dk med emnefelt “Ansøgning til sælger” 

Ansøgningsfrist: Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning i dag. 

Vi forbeholder os retten til genopslag eller at undlade ansættelse, hvis ansøgerfeltet ikke måtte matche forventningerne.   

Modtagne ansøgninger med bilag vil blive behandlet fortroligt i h.t. reglerne i Persondataloven og må forventes opbevaret, indtil stillingen er besat, dog højst 6 måneder fra modtagelsen, hvorefter de vil blive destrueret.