Har du sans for detaljerne og et stærkt øje for intuitivt design? Kan du levere høj kvalitet i en dynamisk og foranderlig hverdag? Ønsker du at arbejde i et kreativt miljø med højt til loftet og fokus på udvikling og kvalitet? 

Så har vi jobbet til dig.  

Freeway er i rivende udvikling med mange projekter, og vi søger derfor en grafiker til et vikariat 30 timer om ugen med ansættelse her og nu og frem til d. 1. januar til vores marketingafdeling på Freeways hovedkontor i Viborg.  

Du vil få særligt fokus på at udvikle det grafiske webudtryk for ét hovedbrand. Du vil derudover skulle løse diverse grafiske opgaver i en række af Freeways brands på tværs af koncernen som f.eks. Plusbog.dk, Roomservice.dk og Dating.dk sammen med vores anden dygtige grafiker. Du bliver en del af marketingafdelingen, som består af et hold på cirka 10 mand, hvor alle medarbejdere arbejder tæt sammen. 

Lidt om dig:  

Du er en kreativ ildsjæl, som værdsætter at gå forrest i arbejdet med design af intuitive løsninger. Du kan lide at påtage dig nye udfordringer, og du synes, det er spændende at være inde over flere forskellige brands og brandidentiteter samtidig. Det er en stor fordel, hvis du har indsigt i og erfaring med UX. 

Du er god til at holde dig inden for en brandguide, men samtidig trives du også med at videreudvikle på det visuelle, og du kommer også gerne med idéer til nye tiltag. 

Du kan arbejde selvstændigt og er dedikeret til dit fag, og du kan lide at samarbejde på tværs af faggrupper. Du er i stand til at arbejde med designtækning i de enkelte målgrupper, og du ved, hvad kunderne vil have. Du skal samtidig kunne kombinere et flot æstetisk design med et kommercielt perspektiv.    

Dine primære opgaver:   

  • Udvikling af grafisk identitet på koncernens brands og deres onlineplatforme – med særligt fokus på ét hovedbrand 
  • Udvikling af grafisk design til koncernens virksomheder – herunder diverse grafiske ad hoc opgaver 
  • Grafisk kampagnemateriale   
  • Mm.  

Om os:  

Freeway-koncernen er bygget op af mange mindre virksomheder, og du vil derfor få mange skiftende opgaver og skal kommunikere med en bred vifte af kollegaer med forskellige baggrunde.  

Vi er én stor Freeway-familie, og du vil blive en del af et åbent miljø med en uformel tone og en flad struktur, hvor vi sætter pris på innovation og lever af at realisere gode idéer. 

Du vil komme til at sidde på vores hovedkontor i Viborg og kan selv vælge, om du foretrækker at arbejde på Mac eller PC. 

Stillingen er på 30 timer om ugen, og vi aftaler løn efter dine kvalifikationer og dit erfaringsniveau. Vi har brug for dig her og nu og frem til den 1. januar 2020. 

Tror du, vi er det helt rigtige match, så send din ansøgning hurtigst muligt til kommerciel direktør Anne Stampe Olesen på anne@freeway.dk. Kontakt også Anne på tlf. 60 67 15 18, hvis du har spørgsmål til stillingen.  

Samtaler afholdes løbende.