Har du drive og et højt energiniveau? Brænder du for B2B salg? Kan du se dig selv være med til at udvikle og eksekvere en salgsstrategi målrettet mod landets ejendomsmæglere, developere m.fl., så har vi jobbet til det.

Hvem er vi: 

SalesStyling er en virksomhed i udvikling, hvor vi hver dag leverer salgsstyling i særklasse i hele landet. Vores verden består af rådgivning, fotostyling og fuld møblering af huse, lejligheder mm., der skal sælges, og hvor mægler eller sælger gerne vil sikre sig de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg.

Du vil få det daglige salgsansvar med reference til direktøren. Du bliver en del af det samlede SalesStyling Team, som rummer ca. 10 stylister, koordinatorer, handymænd m.fl., der alle arbejder tæt sammen. 

Du vil samtidig indgå i et stærkt team på tværs af Freeway-koncernen med de bedste udviklere, en marketingafdeling, som kan understøtte alle former for online og offline marketing, en stærk ledelse samt 35 søstervirksomheder til netværkssparring.

Hvem er du: 

Du er en ildsjæl, som motiveres af at skabe salg. Du kan udvikle nye tiltag og eksekvere på disse. Du har erfaring fra opsøgende salg, og du finder energi i at være en del af en virksomhed, som arbejder hurtigt, struktureret og anderledes.  

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være dedikeret til din salgsopgave samt have forståelse for samarbejde på tværs af faggrupper.   

Endvidere skal du gerne have:   

• Erfaring fra en lignende stilling med fokus på salg.  

• Erfaring med planlægning af salgsstrategier.  

• Erfaring med B2B salg. 

• Kendskab til ejendomsmarkedet. 

Men vigtigst af alt skal du have et kæmpe drive og en fantastisk energi.

Dine primære opgaver:    

• Eksekvering af B2B salg.  

• Koordinering af salgsarbejde.  

• Administrativt salgsarbejde.

Hvad tilbyder vi:

Et selvstændigt og alsidigt job med fleksible arbejdstider med frihed under ansvar. Arbejdstiden ligger typisk på hverdage mellem kl. 08-17. Du vil i høj grad få stor indflydelse på din hverdag. Vi har fokus på at skabe de bedste rammer og forudsætninger for, at det skal være sjovt og fedt at gå på arbejde. Hos os bliver du en del af et tæt sammenhold med personlig og faglig udvikling. Grundig introduktion via et struktureret onboarding forløb, der sikrer dig alt den nødvendig viden for at komme godt i gang

Hvad skal du gøre:

Send din ansøgning samt CV til info@salesstyling.dk

Løn efter provision. 

OBS: 

Du vil som udgangspunkt få hjemmearbejdsplads og kan derfor være bosiddende i hele landet. Freeway har kontor i Viborg og København, og det vil derfor være muligt at få kontoplads der.