Året er 1998. På et lille loftsrum i Viborg kigger Morten Wagner Jr., Peter Sønderby og Henrik Back på hinanden med begejstring i øjnene. De har set internettets muligheder og er på vej til at forvandle en sjov idé til virkelighed. Idéen får navnet Dating.dk, og de satser alt på at sende kæresteportalseventyret på vingerne. Nu er tiden kommet til at se, om danskerne er lige så vilde med idéen, og om vingerne bærer.  

Det gjorde de. Her godt 20 år senere er Dating.dk stadig et af danskernes foretrukne datingsites, og virksomheden har siden vokset sig til den Freeway-koncern, vi kender i dag. Undervejs er også Morten Wagner Sr. kommet til, og i 2017 blev Freeway til en ren familieejet koncern.

I dag ejer Freeway et univers af hovedsageligt webbaserede virksomheder som Lejebolig.dk, Studienet.dk, Plusbog.dk, Roomservice.dk og så selvfølgelig hjertebarnet Dating.dk. Freeways kerneforretning er at investere i iværksætteri og bistå iværksætterne med at udvikle deres selskaber. 

Freeways hjerte

Freeways hjerte banker for gode idéer og menneskeligt drive. Begge dele var til stede ved grundlæggelsen for 20 år siden, og det kommer stadig til udtryk hver eneste dag i vores investeringer og i de mange dygtige medarbejdere, der året rundt sætter deres individuelle præg på koncernen. 

Vi er stolte af vores resultater, men også ydmyge over for og nysgerrige på fremtiden. Verden ændrer sig hvert eneste minut, og derfor er agilitet blevet et nøgleord i vores hverdag. Vi arbejder efter vores 12 agile principper, der sikrer optimal og effektiv projektledelse. Og så har vi tillid til hinanden.

Vi tror på, vi med ordentlighed, respekt og omsorg når nye højder sammen. En god work-life balance står højt på vores prioriteringsliste, for medarbejdere i balance betyder en virksomhed i balance. Og Freeways hjerte banker bedst i balance.