Marketing

Sandra Larsen
Grafisk og digital designer

Sandra Larsen blev ansat tilbage i marts 2017, hvor hendes første opgave var at skabe et nyt design og en ny grafisk identitet til Plusbog.dk. Siden er der kommet 1000 andre opgaver til.

”Jeg kan virkelig godt li’, at jeg får lov til at lave mange forskellige ting for de forskellige brands, og så sætter jeg pris på vores lille team. Vi er tæt på hinanden, kender hinandens kompetencer og kan derfor hurtigt bede om eller tilbyde hjælp.”

Sandra er uddannet grafisk designteknolog.

Line Kallmayer Bach
Projektleder

Line Kallmayer Bach begyndte i Freeways marketingafdeling i januar 2019. Hun er projektleder og varetager en bred pallette af aktiviteter inden for marketing og formulerer opgavebeskrivelser til udviklingen.

”Det bedste ved mit arbejde hos Freeway er, at det er så alsidigt – og at virksomheden er fyldt med drive og dynamik.”

Line er uddannet markedsføringsøkonom i afsætning og har bygget en bachelor i international marketing ovenpå.

Helene Kristensen
Salgs- og marketingkoordinator Plusbog.dk

Helene Kristensen kom til Freeway i november 2013, hvor hun skulle være julehjælp i Plusbog.dks kundeservice. Her fik hun lov til at blive, og efterhånden som marketingafdelingen fik mere at lave i forbindelse med stigende kampagneaktivitet, blev hun en del af den afdeling på fuldtid. Nu står hun for kontakt med alle forlag, koordinering af kampagner, indhentning af rabatter og priser og meget andet.

”Jeg elsker, at jeg igennem min kontakt med forlagene hele tiden er opdateret på de nyeste bøger. Jeg ved, hvad der rører sig, og jeg er dermed i stand til at sætte mit personlige præg på vores kampagner.”

Helene har en baggrund som markedsføringsøkonom.

Liv Skytte Olsson
Content- og kommunikationskoordinator Dating.dk
Liv Skytte Olsson begyndte i praktik hos Freeway i marts 2020 og blev ansat som PA og content- og kommunikationskoordinator hos Dating.dk få måneder senere. I det daglige bruger hun særligt sine evner inden for læring og forandringsprocesser til at undersøge og arbejde med brugerinteraktion, adfærdsdesign og vidensindsamling.
"Det, jeg især elsker ved at arbejde hos Freeway og Dating.dk, er kulturen omkring innovation og kreativitet. Kombinationen af strukturerede processer, fleksible rammer og nytænkning skaber en arbejdsplads, hvor man kan udfordre og udvide sin faglighed inden for mange forskellige områder."

Liv Skytte Olsson har en bachelor i Anvendt Filosofi og er uddannet cand. mag. i Læring- og Forandringsprocesser fra Aalborg Universitet. 

Thomas Gram
Projektleder hos Dating.dk

Thomas Gram blev projektleder for Dating.dk i oktober 2019, og det var ikke en for ham helt ukendt koncern, han kom til. Han har nemlig tidligere arbejdet sammen med koncernejer Morten Wagner Jr. i en årrække, hvor de arrangerede festlige events for kærlighedssøgende danskere fra Dating.dk. 

Thomas Gram er uddannet kaospilot. 

Rasmus Bang Olesen
SEO Specialist

Rasmus startede som SEO Specialist ved Freeway i februar 2021, hvor han arbejder på tværs af koncernens brands.

Han har i en årrække arbejdet som webudvikler og driftet en række websites og har de seneste år arbejdet som SEO-konsulent for en række virksomheder.

Rasmus har en kandidatgrad i datalogi, med speciale i maskinindlæring.