Marketing

Helene Kristensen
Salgs- og marketingkoordinator Plusbog.dk

Helene Kristensen kom til Freeway i november 2013, hvor hun skulle være julehjælp i Plusbog.dks kundeservice. Her fik hun lov til at blive, og efterhånden som marketingafdelingen fik mere at lave i forbindelse med stigende kampagneaktivitet, blev hun en del af den afdeling på fuldtid. Nu står hun for kontakt med alle forlag, koordinering af kampagner, indhentning af rabatter og priser og meget andet.

”Jeg elsker, at jeg igennem min kontakt med forlagene hele tiden er opdateret på de nyeste bøger. Jeg ved, hvad der rører sig, og jeg er dermed i stand til at sætte mit personlige præg på vores kampagner.”

Helene har en baggrund som markedsføringsøkonom.

Liv Skytte Olsson
Content- og kommunikationskoordinator Dating.dk
Liv Skytte Olsson begyndte i praktik hos Freeway i marts 2020 og blev ansat som PA og content- og kommunikationskoordinator hos Dating.dk få måneder senere. I det daglige bruger hun særligt sine evner inden for læring og forandringsprocesser til at undersøge og arbejde med brugerinteraktion, adfærdsdesign og vidensindsamling.
"Det, jeg især elsker ved at arbejde hos Freeway og Dating.dk, er kulturen omkring innovation og kreativitet. Kombinationen af strukturerede processer, fleksible rammer og nytænkning skaber en arbejdsplads, hvor man kan udfordre og udvide sin faglighed inden for mange forskellige områder."

Liv Skytte Olsson har en bachelor i Anvendt Filosofi og er uddannet cand. mag. i Læring- og Forandringsprocesser fra Aalborg Universitet. 

Thomas Gram
Projektleder hos Dating.dk

Thomas Gram blev projektleder for Dating.dk i oktober 2019, og det var ikke en for ham helt ukendt koncern, han kom til. Han har nemlig tidligere arbejdet sammen med koncernejer Morten Wagner Jr. i en årrække, hvor de arrangerede festlige events for kærlighedssøgende danskere fra Dating.dk. 

Thomas Gram er uddannet kaospilot. 

Anne Sofie Tovgaard Kjeldsen
SoMe og E-Mail marketing

Anne Sofie kom til Freeway i juni 2021 hvor hun blev ansat som digital marketing manager. Til dagligt sidder hun med ansvaret for SoMe og E-mail marketing på tværs af koncernens brands.

Hun har tidligere arbejdet meget med influencer marketing og haft ansvaret for alle digitale marketingindsatser for en mindre webshop.  

Anne Sofie er uddannet Markedsføringsøkonom med speciale inden for reklame og online markedsføring.

"Freeway har et helt særligt syn på at drive og vækste virksomheder. Der er fokus på frihed under ansvar og så er der sådan en nysgerrig mentalitet forankret i hele virksomheden – uanset hvilken afdeling man er ansat i. Det skaber et fedt 'drive' og en god dynamik blandt alle kollegaer - vi har det sjovt mens vi vækster."

Aurelija Norkunaite
Grafiker og UX designer

Aurelija Norkunaite kom til Freeway i februar 2022, hvor hun blev ansat som Grafiker og UX designer. Til daglig sidder hun med diverse grafiske opgaver og UX-udvikling primært til dating.dk, plusbog.dk, roomservice.dk og freepay.dk.

Jeg sætter virkelig pris på mangfoldigheden af mine opgaver samt evnen til at udforske forskellige designidentiteter, på tværs af de forskellige brands. Jeg har et spændende job med brede kreative rammer og masser af muligheder for at avancere professionelt. Desuden er mine kollegaer intet andet end bare fantastiske!

Aurelija har en bachelor i Fashion Design fra VIA University College.