Freeway Meet Ups

I Freeway-koncernen tror vi på værdien af vidensdeling, og at vi alle kan lære af hinanden.
Derfor inviterer vi i efteråret 2019 alle interesserede indenfor til forskellige sessioner om emner, koncernen har særligt stor erfaring med.
Arrangementerne er gratis, og tilmelding skal ske til mail@freeway.dk senest en uge før hvert arrangement.

….

11. september: Sådan får du styr på processerne
Klokken 14.00-16.30
Kantine, Freeway, Brovej 20A, 8800 Viborg

Mia Wagner er CEO i Freeway og har fra sit omfangsrige direktør- og bestyrelsesarbejde stor erfaring med ledelse. Anne Stampe Olesen er CCO i Freeway og har en master i projekt- og forandringsledelse. De er begge to af styrmændene bag den organisatoriske forandring, Freeway har gennemgået de sidste 1,5 – 2 år, hvor virksomheden arbejder ud fra de agile principper.  

Mia og Anne fortæller om, hvordan du får styr på processerne, når du skal udvikle din virksomhed til en mellemstor virksomhed. De giver værktøjer til, hvordan man går fra at være en organisation, hvor al viden er i hovedet på medarbejderne, til at være en virksomhed, hvor viden dokumenteres, og processer respekteres. Via gennemsigtighed og et agilt mindset kan man skabe et hurtigere og mere effektivt flow, et bedre og mere tilfredsstillende arbejdsmiljø og i sidste ende en bæredygtig forretning med en god bundlinje. 

……

24. oktober: Sådan laver du en vellykket IT-platform/E-handelsshop
Klokken 14.00-16.30
Kantine, Freeway, Brovej 20A, 8800 Viborg

Niels Thrane er CTO hos Freeway og er, hvad Mia Wagner betegner som ”verdens klogeste mand”. Niels har været ansat hos Freeway i næsten 20 år og er en af hjernerne bag mange af Freeways store successer, såsom Trendsales, Arto, Dating.dk, Plusbog og mange flere. 

Niels kommer med gode råd til, hvordan du laver en vellykket IT-platform og E-handelsshop.

Der vil være tid til spørgerunde, hvor mange kan få hjælp og guides til IT-tekniske udfordringer med alt lige fra konvertering- til backendspørgsmål.

……

21. november: Sådan får du omtale af din virksomhed
Klokken 14.00-16.30
Kantine, Freeway, Brovej 20A, 8800 Viborg

Charlotte Thøming er kommunikationsassistent hos Freeway og personlig assistent for Mia Wagner. Hun er uddannet journalist og har arbejdet for blandt andre TV 2 SPORT og DR Sporten.

Charlottes oplæg handler om, hvordan man opnår promovering af sin virksomhed gennem pressen. Hun kommer ind på vinkling, timing og giver et indblik i en journalists arbejdsflow og mindset.

……

5. december: Sådan udvikler du en god abonnementstjeneste
Klokken 14.00-16.30
Kantine, Freeway, Brovej 20A, 8800 Viborg

Mere info følger.