Hos Freeway-koncernen ser vi en stor værdi i at være med til at uddanne fremtidens marketingfolk og udviklere. Derfor har vi løbende praktikanter hos os i hovedkvarteret i Viborg. 

Som praktikant hos Freeway kan du få et unikt indblik i livet i en dansk koncern. Du kommer til at indgå i et team med koncernens øvrige medarbejdere, og du får lov til at komme ind i maskinrummet og får mulighed for at arbejde på tværs af Freeway-koncernens mange brands. 

Ikke to dage er ens, og du lærer at navigere i en hverdag præget af agilitet og omstillingsparathed. Vi elsker og lever af gode idéer, og der er aldrig langt fra tanke til handling. Derfor får du også stor mulighed for at præge dit praktikforløb og vores brands med dine egne idéer. 

Det siger vores tidligere praktikanter

Jóna Astrid Lambastein og Marie Sønderby Andersen var i praktik hos Freeway i fem måneder i foråret 2020 som en del af deres uddannelse til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Dania Viborg.

Marie Sønderby Andersen har blandt andet lært at turde kaste sig ud i at afprøve flere ting gennem sin praktik.

”Jeg valgte Freeway som praktiksted, fordi det er en spændende og innovativ virksomhed i vækst. I løbet af min praktik fik jeg mulighed for at arbejde med alt fra sociale medier til fysiske events. Freeway er en koncern med mange brands, og jeg arbejdede især med Plusbog.dk og Dating.dk. Jeg fik et stort kendskab til alle virksomhederne – også dem fra ”Løvens Hule”, og det var super spændende,” siger Marie Sønderby Andersen. 

Jóna Astrid Lambastein fik i løbet af sin praktik færdigheder inden for vækst på sociale medier, SEO og contentproduktion til hjemmesider.

”Jeg følte mig velkommen fra første dag. Jeg blev udfordret og lærte en masse. Det bedste var, at jeg blev behandlet som en medarbejder og ikke som en praktikant. Der bliver vist tillid,” siger Jóna Astrid Lambastein. 

Jóna Astrid Lambastein følte, der blev vist tillid til hende hos Freeway.

Du får det ansvar, du tager. Det er en fantastisk følelse,” supplerer Marie Sønderby Andersen.

Tiden hos Freeway har rustet de to kvinder til deres nye karrieremæssige eventyr.

Jeg er blevet bedre til at turde afprøve ting, og det gør, at jeg hele tiden udvikler mig. Derudover fik jeg lov til at udvide mit netværk og sparre med eksperter på de forskellige områder inden for e-commerce. Det gjorde, jeg fik en masse værktøjer med som tillæg til min uddannelse,” siger Marie Sønderby Andersen. 

Jeg har vigtigst af alt lært, hvordan man arbejder i en marketingafdeling. Nu føler jeg mig rigtig godt rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet,” afslutter Jóna Astrid Lambastein. 

Drømmer du om at gøre Freeway til en del af din uddannelse?
Så send en mail til maiken@freeway.dk