Hos Freeway-koncernen ser vi en stor værdi i at være med til at uddanne fremtidens marketingfolk og udviklere. Derfor har vi løbende praktikanter hos os i hovedkvarteret i Viborg. 

Som praktikant hos Freeway kan du få et unikt indblik i livet i en dansk koncern. Du kommer til at indgå i et team med koncernens øvrige medarbejdere, og du får lov til at komme ind i maskinrummet og får mulighed for at arbejde på tværs af Freeway-koncernens mange brands. 

Ikke to dage er ens, og du lærer at navigere i en hverdag præget af agilitet og omstillingsparathed. Vi elsker og lever af gode idéer, og der er aldrig langt fra tanke til handling. Derfor får du også stor mulighed for at præge dit praktikforløb og vores brands med dine egne idéer. 

Det siger vores tidligere praktikanter

Jóna Astrid Lambastein og Marie Sønderby Andersen var i praktik hos Freeway i fem måneder i foråret 2020 som en del af deres uddannelse til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Dania Viborg.

Marie Sønderby Andersen har blandt andet lært at turde kaste sig ud i at afprøve flere ting gennem sin praktik.

”Jeg valgte Freeway som praktiksted, fordi det er en spændende og innovativ virksomhed i vækst. I løbet af min praktik fik jeg mulighed for at arbejde med alt fra sociale medier til fysiske events. Freeway er en koncern med mange brands, og jeg arbejdede især med Plusbog.dk og Dating.dk. Jeg fik et stort kendskab til alle virksomhederne – også dem fra ”Løvens Hule”, og det var super spændende,” siger Marie Sønderby Andersen. 

Jóna Astrid Lambastein fik i løbet af sin praktik færdigheder inden for vækst på sociale medier, SEO og contentproduktion til hjemmesider.

”Jeg følte mig velkommen fra første dag. Jeg blev udfordret og lærte en masse. Det bedste var, at jeg blev behandlet som en medarbejder og ikke som en praktikant. Der bliver vist tillid,” siger Jóna Astrid Lambastein. 

Jóna Astrid Lambastein følte, der blev vist tillid til hende hos Freeway.

Du får det ansvar, du tager. Det er en fantastisk følelse,” supplerer Marie Sønderby Andersen.

Tiden hos Freeway har rustet de to kvinder til deres nye karrieremæssige eventyr.

Jeg er blevet bedre til at turde afprøve ting, og det gør, at jeg hele tiden udvikler mig. Derudover fik jeg lov til at udvide mit netværk og sparre med eksperter på de forskellige områder inden for e-commerce. Det gjorde, jeg fik en masse værktøjer med som tillæg til min uddannelse,” siger Marie Sønderby Andersen. 

Jeg har vigtigst af alt lært, hvordan man arbejder i en marketingafdeling. Nu føler jeg mig rigtig godt rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet,” afslutter Jóna Astrid Lambastein. 


Andreas Mendys og Jens Fogh Randbæk Jensen var i praktik hos Freeway i 3½ måneder i efteråret 2020 som en del af deres uddannelse Cand.merc International Marketing på Aalborg Universitet.

Andreas har været mere end tilfreds med sin praktik hos Freeway.

’’Jeg har gennem kandidaten fundet digital marketing rigtig interessant og relevant. Derfor så jeg også Freeway ApS som kæmpe læringsmulighed, da koncernen er centreret omkring digital marketing blandt mange forskellige virksomheder.’’ Siger Andreas Mendys.

Andreas Mendys har i løbet af sin praktikperiode særligt arbejdet med Plusbog.dk, Dating.dk, Room Service og betalingsgatewayen Freepay. I løbet af sin praktikperiode har Andreas tilegnet sig færdigheder inden for SEO og rapportering via Ahrefs. Han er blevet stærk i Google Analytics og Search Console sideløbende med at han har sat sit eget affiliate site op i WordPress.

Der er ingen tvivl om at både Andreas og Jens var begejstrede for Freeways frokostordning:

’’Praktikperioden har været over alt forventning. Det startede allerede da Susanne i den første uge diskede op med bøf bearnaise, stegt flæsk og tarteletter. Hvem end der har hyret hende, har sgu lavet et scoop!’’ Fortæller de.

’’Det har generelt været fedt at være i praktik ved Freeway. Køreturen fra Aalborg skræmte mig lidt i starten, men det kan og bør slet ikke opholdes med alt den erfaring jeg har tilegnet mig de sidste par måneder’’. Siger Andreas Mendys.

Jens Fogh Randbæk Jensen har ligeledes været ovenud tilfreds med sin praktikperiode hos Freeway.

Jens Fogh Randbæk Jensen følte sig velkommen fra dag et.

’’Hos Freeway blev jeg taget godt i mod helt fra start.
Jeg blev godt introduceret for mine kollegaer samt de forskellige brands som virksomheden arbejder med. ’’ Siger Jens Fogh Randbæk Jensen.

Jens arbejdede på tværs af Freeways brands – særligt med Dating.dk, Plusbog.dk samt Room Service, hvor
han tilegnede sig dybdegående viden omkring digital marketing med særligt henblik på affiliate marketing, SEO, SEA, brugen af analyseværktøjer som Google Analytics og Ahrefs. Jens byggede ligeledes sit eget affiliate site i WordPress.

Jens Fogh Randbæk Jensen fortæller i øvrigt:

’’ Udover de dele af digital marketing, som jeg dagligt arbejdede med, så lærte jeg også hvordan man som organisation planlægger og udfører stører marketingskampagner samt hvor stor en indsats det kræver’’

Drømmer du om at gøre Freeway til en del af din uddannelse?
Så send en mail til maiken@freeway.dk