Vi leder efter en erfaren digital projektleder der er vant til at have mange bolde i luften og er klar til at tage ansvar og skabe resultater.

Freeway er i rivende udvikling med mange projekter, og vi søger derfor en Digital projektleder på fuld tid til vores team i Viborg.

Arbejdsopgaver

I tæt samarbejde med marketingafdelingen, designere, udviklingsafdelingen og projektejere bliver du ansvarlig for at drive de digitale projekter frem.

Opgaver og ansvarsområder vil f.eks. være:

  • Projektledelse af bl.a. Plusbog.dk og Room Service.
  • Indsamling af opgaver samt vedligeholdelse af backlog til henholdsvis designere/UX’er og udviklere
  • Prioritering af opgaver i tæt samarbejde med projektejere for de forskellige brands, for at maksimere potentiale og minimere risici.
  • Udarbejdelse af user stories / opgavebeskrivelser
  • Refinement: Indhentning af input fra relevante stakeholders.
  • Arbejde med kampagner, konverteringsoptimering, splittests, brugeroplevelse og forretningsmodeller
  • Opfølgning og test på færdigmeldte opgaver
  • Kommunikation og vidensdeling med teamet.
  • Identificere problemstillinger der skal håndteres af jurister, så vi kan overholde markedsføringsloven, persondataloven og øvrig compliance i vores produkter.

Af Freeways mange virksomheder kommer du primært til at arbejde med Plusbog og Room Service.

Kvalifikationer

Du har erfaring som projektleder eller fra en lignende stilling og har erfaring med at lede agile udviklingsprocesser, f.eks. med scrum eller kanban.

Det er en fordel hvis du har en teknisk forståelse for udviklingsprojekter og har en ide om hvad der er muligt, da du vil arbejde tæt med vores udviklingsafdeling.

Du tager ansvar for produktet og stræber efter at give brugerne den absolutte bedste oplevelse, samtidig med at du har en god forretningsforståelse.

Det er vigtigt at du er god til at være på forkant med opgaverne, da det sikrer en optimal arbejdsgang for især designere og udviklere.

Du har erfaring fra en lignende stilling eller som f.eks. Product Owner eller Scrum Master, ligesom du meget gerne må have erfaring med Kanban eller lignende agile udviklingsprocesser.

Du forstår at bringe struktur og orden til processer som mangler organisering.

Du brænder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer i et dynamisk miljø. Du har god energi og er omstillingsparat. Du er smilende, initiativrig og du trives med at have mange bolde i luften. Du er generelt god til mennesker og samarbejde. Du arbejder analytisk og er god til at prioritere og strukturere dit arbejde. Du er faglig dygtig og stræber efter at blive den bedste indenfor dit felt – både personligt og fagligt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job med stort ansvar, spændende udfordringer og mulighed for udvikling.

På kontoret, som er Freeways hovedkvarter i Viborg, sidder vi i alt ca. 25 mand som udover marketingteamet bl.a. består af en udviklingsafdeling og økonomiafdeling samt andre Freeway brands. Herudover har vi kollegaer og kontorer i København og Århus, som du helt naturligt også vil have kontakt med. Jobbet er et fuldtidsjob som er karakteriseret ved frihed under ansvar samt løn efter kvalifikationer. Vi har et åbent miljø, en uformel tone og en flad struktur hvor vi sætter pris på innovation og lever af at realisere gode idéer. Vi er en meget fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde.

Tiltrædelse snarest muligt.

Send dit CV og ansøgning til: niels@freeway.dk

Vi frabeder os kontakt fra rekrutteringsbureauer.

Husk at mærke din e-mail ”Digital projektleder”. Der holdes løbende samtaler, hvorfor du opfordres til at sende din ansøgning snarest muligt, for at være sikker på at komme i betragtning.

Om Freeway:

Freeway-koncernen ejer og driver over 30 forskellige internet-baserede virksomheder og er bl.a. kendt for Dating.dk, Lejebolig.dk, Betterstudents.dk, Avisen.dk, Roomservice.dk, Salesstyling.dk og mange flere. Vi har de seneste år investeret i nye virksomheder via bl.a. Løvens Hule på DR1 samtidig med at vi konstant udvikler nye forretningsmodeller internt.

Vi har en flad og dynamisk organisationsstruktur og en uformel omgangstone, stor frihed, gratis drikkevarer på kontoret samt en god frokostordning. Vi har det sjovt mens vi udvikler os og skaber resultater for Freeway.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Se mere på www.freeway.dk