Kundeservice

Michelle
Supporter og in house manager

Michelle har arbejdet for Freeway siden juni 2012. Her blev hun ansat i receptionen og som kundesupporter hos Dating.dk, hvor hun både behandler skriftlige og telefoniske henvendelser. Siden er hun også blevet in house manager og sørger for, alle medarbejder i det daglige altid kan finde det, de har brug for.

”Det bedste ved Freeway er alle de skønne mennesker, jeg har mødt og lært at kende i årenes løb. Det er rigtig fedt, vi kommer så godt ud af det med hinanden – også på tværs af de forskellige afdelinger.”

Michelle er uddannet salgsassistent med speciale i tøj.

Rie
Supporter

Rie har været en del af kundeserviceteamet hos Plusbog.dk siden januar 2016. Sammen med kollegerne i support besvarer hun primært e-mails og opkald fra kunder, følger op på forsinkede ordrer, behandler returvarer, besvarer Trustpilot- og facebookhenvendelser og en lang række andre større og mindre administrative opgaver.

”Jeg kan rigtig godt li’, at man hos Freeway tror på det enkelte menneske. Der er meget frihed under ansvar.”

Rie er uddannet cand.ling.merc i engelsk – tolk/translatør-profilen. Hun har aldrig brugt sin uddannelse efterfølgende, men har nu arbejdet med kundeservice siden 2010.