Kundeservice

Tina
Supporter

Tina kom til Freeway i september 2014, hvor hun begyndte i kundeserviceafdelingen. Hun står stadig for kundeservice, og så står hun for indkøb af de varer, der ikke er bøger, til Plusbog.dk.

”Det bedste ved mit arbejde er, at vi har det rigtig godt med hinanden – både i vores lille afdeling og i Freeway generelt. Her er stor grad af frihed, og man får lov til at tage ansvar. Og så er der aldrig to dage, der er ens.”

Tina er kontoruddannet.

Maria
Supporter Sverige

Maria begyndte som ferievikar hos Freeway i sommeren 2017 og blev fastansat i november samme år. Hendes arbejdsopgaver består af kundesupport og oversættelser fra dansk til svensk på Plusbok.se.

”Det bedste ved kundeserviceafdelingen er, at der er virkelig god stemning blandt alle medarbejderne.”

Rie
Supporter

Rie har været en del af kundeserviceteamet hos Plusbog.dk siden januar 2016. Sammen med kollegerne i support besvarer hun primært e-mails og opkald fra kunder, følger op på forsinkede ordrer, behandler returvarer, besvarer Trustpilot- og facebookhenvendelser og en lang række andre større og mindre administrative opgaver.

”Jeg kan rigtig godt li’, at man hos Freeway tror på det enkelte menneske. Der er meget frihed under ansvar.”

Rie er uddannet cand.ling.merc i engelsk – tolk/translatør-profilen. Hun har aldrig brugt sin uddannelse efterfølgende, men har nu arbejdet med kundeservice siden 2010.

Christina
Supporter

Christina kom til Freeway i april 2012, hvor hun fik supportopgaver hos Lejebolig.dk. I dag er hun ansvarlig for support og administrationsopgaver hos Lejebolig.dk.

”Jeg elsker den store grad af frihed under ansvar”

Christina er butiksuddannet i herre- og dametøjsforretning.

Michelle
Supporter og in house manager

Michelle har arbejdet for Freeway siden juni 2012. Her blev hun ansat i receptionen og som kundesupporter hos Dating.dk, hvor hun både behandler skriftlige og telefoniske henvendelser. Siden er hun også blevet in house manager og sørger for, alle medarbejder i det daglige altid kan finde det, de har brug for.

”Det bedste ved Freeway er alle de skønne mennesker, jeg har mødt og lært at kende i årenes løb. Det er rigtig fedt, vi kommer så godt ud af det med hinanden – også på tværs af de forskellige afdelinger.”

Michelle er uddannet salgsassistent med speciale i tøj.