Ledelsen

Mia Wagner
Koncerndirektør

Mia Wagner er koncerndirektør. Hun overtog posten i begyndelsen af 2017 og har siden ledet en omfattende forandringsproces, hvor der især er kommet fokus på agile principper i virksomheden.

Mia Wagner sidder i en række bestyrelser. Hun er uddannet jurist fra Københavns Universitet og derefter uddannet til advokat og konfliktmægler. Inden sit skift til Freeway var hun i en årrække partner og direktør i Advokatpartnerselskaber Wagner.

Anne Olesen
Kommerciel direktør

Anne Olesen er kommerciel direktør i Freeway. Hun kom til virksomheden i foråret 2017 og gik på halvandet år fra en stilling som ny marketingmedarbejder til kommerciel direktør.

"Jeg er vild med at arbejde i en koncern, hvor holdningen er ” the sky is the limit”. Alt kan lade sig gøre, og vi eksekverer enormt hurtigt. Koncernen bærer præg af, at det er en familievirksomhed, hvor vi passer på hinanden."

Anne har en bachelor i sport management og har en mastergrad i projekt- og forandringsledelse. Hun har tidligere arbejdet som projektkoordinator og –leder inden for blandt andet idræt.

Niels Thrane
Udviklingschef

Niels Thrane lavede sine første opgaver for det, der endte med at blive til Freeway, i 1999. I 2005 begyndte han fast i virksomheden.

”Der bliver altid lyttet til feedback, og vi kan være med til at præge udviklingen med gode idéer. Det bliver taget seriøst, og alle bliver taget alvorligt. Det er fedt.”

Niels er cand.scient.dat.mat fra Aarhus Universitet.

Jakob Øhrstrøm
Økonomichef

Jakob Øhrstrøm blev ansat hos Freeway i marts 2010. Siden da har han været økonomichef og rådgivet adskillige af koncernens virksomheder om økonomistyring.

”Der er en udvikling, og tingene er ikke bare som i går. Og når man så samtidig kan være med til at påvirke den udvikling, så føler jeg, tingene giver mening og er spændende.”

Jakob Øhrstrøm er cand.merc.aud.

Morten O. Wagner
Grundlægger og ejer

Morten O. Wagner fik tilbage i 90’erne idéen til Dating.dk og var med til at grundlægge virksomheden. I dag ejer han koncernen sammen med sin far Morten L. Wagner.

Morten O. Wagner udgav i 2013 selvbiografien “Datingkongen”. Han har en kandidat i jura fra Københavns Universitet og er derudover uddannet pilot.

Morten L. Wagner
Ejer og bestyrelsesformand

Morten L. Wagner blev kort tid efter stiftelsen en del af virksomhedens ledelse.

Bestyrelsesformanden arbejdede i mange år som succesfuld forsvarsadvokat med speciale i strafferet. Han blev som blot 28-årig kendt, da han gennemskuede, at en 12 år gammel sag ikke var en forsvindingssag, men et mord og fandt frem til den myrdede.

Lone
Kundeservicechef

Lone blev ansat ved Freeway i efteråret 2012 som marketingkoordinator for Plusbog. Siden bevægede hun sig til kundeserviceafdelingen og er i dag kundeservicechef.

”Noget af det bedste ved Freeway er det indbyrdes samarbejde og den gode sparring imellem kolleger.”

Lone har en bachelor fra Handelshøjskolen i Aarhus.