Udvikling

Brian Frederiksen
Udvikler

Brian Frederiksen begyndte hos Freeway i april 2005, hvor han blev ansat som udvikler for DKBN. Siden har han været udvikler på mange omfattende projekter, senest Plusbog.dk.

Han er også er scrummaster for udviklingsteamet. Her sørger han for, teamet altid overholder de spilleregler, der er i Scrum, som er den agile udviklingsmetode, de benytter. Derudover vedligeholder han intranettet Area51, og så er han virksomhedens arbejdsmiljørepræsentant.

”Det bedste ved mit arbejde er helt sikkert alsidigheden. To dage er aldrig ens. Selvom det udefra måske kan virke ensformigt, så er det altid nødvendigt at tænke sig om for at finde de smarteste løsninger på et problem.”

Brian er uddannet Informations- og kommunikationsteknologi diplomingeniør.

Nick Pedersen
Udvikler Spigo

Nick Pedersen begyndte hos Freeway i august 2016 som Backend Developer. Hans første primære job var at overtage vedligeholdelsen af community sites og setup. I dag arbejder han som Technical Lead, hvor han laver projektstyring med andre medarbejdere fra Spigo eller freelancere, og så varetager han vedligeholdelse og operations af V2 setuppet.

”Ud over at jeg elsker at programmere og finde løsninger på forskellige problemer, så er det bedste i min hverdag tiltroen fra alle til, at man gør sit arbejde godt. Det betyder, jeg har mulighed for at være mere eller mindre selvkørende.”

Nick Pedersen er uddannet industritekniker og datamatiker.

Gorm Kjeldsen
Udvikler Avisen.dk

Gorm Kjeldsen havde første arbejdsdag hos Freeway i december 2013, hvor han skulle hjælpe til med Avisen.dk og Ugebrevet A4. Men faktisk var det ikke første gang, han sagde hej til kollegerne. Han havde nemlig allerede ugen inden fejret sin ansættelse med at deltage i den årlige julefrokost – inden han var begyndt på arbejdet. Det skræmte ham dog ikke væk, og i dag er han eneudvikler på Avisen.dk.

”Det bedste ved mit arbejde er den store grad af frihed, jeg har til at løse opgaverne på den måde, jeg synes, er bedst.”

Gorm er uddannet datamatiker fra Aarhus Købmandsskole.

Stefan Søderkvist Jakobsen
Udvikler Dating.dk

Stefan Søderkvist Jakobsen kom som datamatikerstuderende i praktik hos Freeway, og efter han havde skrevet hovedopgave, blev han ansat som fullstack developer.

“Det bedste ved mit arbejde er den store frihed under ansvar. Der er altid god stemning og gode kolleger omkring mig. Jeg kan også virkelig godt li’ ledelsesstilen i virksomheden.”

Daniel Christensen
Udvikler

Daniel Christensen begyndte hos Freeway i marts 2017. Til at begynde med arbejdede han på Avisen.dk, men året efter blev han flyttet over til at arbejde på plusbog.dk. Han er udvikler og har dermed medansvar for systemerne, som han arbejder på at videreudvikle korrekt og stabilt.

“Jeg er glad for at arbejde hos Freeway, fordi virksomheden har et godt miljø med gode kolleger. Jeg har mulighed for at udvikle mig og levere arbejde, som jeg kan være stolt af.”

Daniel er uddannet datamatiker.

Ivan Mihaylov
Udvikler

Ivan Mihaylov kom til Freeway i oktober 2015, hvor hans første primære arbejdsområde var som price crawler for Zooshop. Siden er han blevet udvikler for Plusbog.dk.

”Freeway er det bedste sted at arbejde i Midtjylland.”

Ivan har en master i Informations Teknologi.

Dan Madsen
Udvikler Roomservice.dk

Dan Madsen har forlængst fejret 10 år hos Freeway. Han trådte nemlig ind ad døren første gang helt tilbage i november 2007. Dengang arbejdede han på den populære portal Arto.com. Nu beskæftiger han sig med udvikling af Roomservice.dk.

”De gode kolleger er det bedste ved udviklingsafdelingen.”

Dan er uddannet datafagtekniker.