Udvikling

Brian Frederiksen
Udvikler

Brian Frederiksen begyndte hos Freeway i april 2005, hvor han blev ansat som udvikler for DKBN. Siden har han været udvikler på mange omfattende projekter, senest Plusbog.dk.

Han er også er scrummaster for udviklingsteamet. Her sørger han for, teamet altid overholder de spilleregler, der er i Scrum, som er den agile udviklingsmetode, de benytter. Derudover vedligeholder han intranettet Area51, og så er han virksomhedens arbejdsmiljørepræsentant.

”Det bedste ved mit arbejde er helt sikkert alsidigheden. To dage er aldrig ens. Selvom det udefra måske kan virke ensformigt, så er det altid nødvendigt at tænke sig om for at finde de smarteste løsninger på et problem.”

Brian er uddannet Informations- og kommunikationsteknologi diplomingeniør.

Nick Pedersen
Udvikler Spigo

Nick Pedersen begyndte hos Freeway i august 2016 som Backend Developer. Hans første primære job var at overtage vedligeholdelsen af community sites og setup. I dag arbejder han som Technical Lead, hvor han laver projektstyring med andre medarbejdere fra Spigo eller freelancere, og så varetager han vedligeholdelse og operations af V2 setuppet.

”Ud over at jeg elsker at programmere og finde løsninger på forskellige problemer, så er det bedste i min hverdag tiltroen fra alle til, at man gør sit arbejde godt. Det betyder, jeg har mulighed for at være mere eller mindre selvkørende.”

Nick Pedersen er uddannet industritekniker og datamatiker.

Stefan Søderkvist Jakobsen
Udvikler Dating.dk

Stefan Søderkvist Jakobsen kom som datamatikerstuderende i praktik hos Freeway, og efter han havde skrevet hovedopgave, blev han ansat som fullstack developer.

“Det bedste ved mit arbejde er den store frihed under ansvar. Der er altid god stemning og gode kolleger omkring mig. Jeg kan også virkelig godt li’ ledelsesstilen i virksomheden.”

Ivan Mihaylov
Udvikler

Ivan Mihaylov kom til Freeway i oktober 2015, hvor hans første primære arbejdsområde var som price crawler for Zooshop. Siden er han blevet udvikler for Plusbog.dk.

”Freeway er det bedste sted at arbejde i Midtjylland.”

Ivan har en master i Informations Teknologi.

Elena Ene

Elena kom til Freeway i september 2021. til dagligt sidder hun med app-udvikling på Dating.dk, hun samarbejder med andre softwareudviklere, designere og UX'ere. 

Elena har en bachelor i webudvikling og en uddannelse som datatekniker med speciale i programmering.

"Denne arbejdsplads føles virkelig som en familie. Stemningen her er fantastisk, og alle mine kollegaer er bare utrolige mennesker. En anden ting jeg værdsætter lige så meget er fleksibiliteten og friheden til at styre min tid, hvilket gør mig meget glad og produktiv på arbejdet."

Marc Ilsø Poulsen
Udvikler

Marc Poulsen kom til Freeway i September 2021, hvor han blev ansat som Udvikler på RoomService.dk. Nogle af hans opgaver er bl.a. at lave design og udvikle nye features til websitet i samarbejde med andre softwareudviklere, UX'ere og projektleder på teamet. Senere kom Avisen.dk som sitet der skulle vedligeholdes.

"Freeway er en arbejdsplads hvor der er stor frihed under ansvar, hvor det sættes højt at ting laves ordentlig. Kollegaerne i alle afdelinger er fantastiske mennesker med masser af gåpåmod og arbejdsomhed. Arbejdet hos Freeway er præget af en masse fleksibilitet med mulighed for at kunne strukturere ens arbejdsdag bedst muligt."

Marc har en master i Datalogi (cand.scient.dat) fra Aarhus Universitet med speciale i bl.a. computer grafik, algoritmer og databaser.